Lakier hybrydowy AlleLac Macaroons & Muffins Collection 5g Nr 110





towar niedostępny
Opis
Lakier hybrydowy AlleLac Macaroons & Muffins Collection 5 ml Nr 110
Kolekcja Allelac Macaroons & Muffins to lakiery hybrydowe, w których zatopione zostały intrygujące kształty nieregularnych drobin, które do złudzenia przypominają ziarenka wanilii w ciasteczkowych kompozycjach! Najmodniejszy manicure jest już na wyciągnięcie ręki! Sięgnij po 8 wspaniałych, pastelowych barw i wyróżnij się! Nie bój się łączyć kolorów w nietuzinkowe kompozycje przepełnione słodyczą i rozkosznym lookiem!
Pożegnaj monotonność! Truskawkowy róż, morski błękit, brzoskwiniowy beż, a może lila? Który kolor zostanie twoim faworytem? Mieszaj i łącz, by uzyskać najpiękniejszą kompozycję! Baw się barwą z intrygującymi i zaskakującymi pastelami!
Który kolor Macaroons & Muffins wybierasz?
110. Odcień brudnego różu w ozdobnym wydaniu. Zachwycający choć stonowany kolor, który z pewnością zachwyci każdą manimaniczkę szukającą czegoś bardziej oficjalnego lub biznesowego – jednak z odrobiną szaleństwa! Zachwycaj – gdziekolwiek będziesz.
Odkryj niezwykłe możliwości z lakierami hybrydowymi marki AlleLac! Nasze kolekcje mocno napigmentowanych kolorów to MUST HAVE dla każdej stylistki.
Od intensywnych odcieni po delikatne pastele — każdy kolor AlleLac to gwarancja pięknej stylizacji.
Łatwa aplikacja i idealna konsystencja lakierów hybrydowych AlleLac umożliwia wykonanie manicure także początkującym osobom!
Stwórz swój unikalny manicure i podkreśl swoją osobowość z lakierami hybrydowymi AlleLac
Sposób użycia:
- Na utwardzoną bazę nakładamy warstwę lakieru hybrydowego i utwardzamy w lampie.
- W razie potrzeby nakładamy drugą warstwę koloru i ponownie utwardzamy.
- Na koniec aplikujemy top, bądź przechodzimy do zdobienia.
Czas utwardzania: Lampa UV/LED - 30-60 sek.
Ostrzeżenia:
- Tylko do użytku profesjonalnego.
- Chronić przed dziećmi.
- Może powodować reakcję alergiczną.
- Unikać kontaktu ze skórą.
- Unikać kontaktu z oczami.
- Proszę uważnie przeczytać sposób użycia.